Форма входу

Пошук

Календар

«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Наше опитування

Як Ви оціните наш сайт?
Всього відповідей: 23

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Неділя, 06.10.2024, 00:42
Вітаю Вас Гость | RSS
Світ захоплень
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Лютий » 9 » Вітання з Днем закоханих!!!
22:28
Вітання з Днем закоханих!!!

Час невблаганно минає і повільно, але впевнено відраховує хвилини до прекрасного свята, яке буває лише раз на рік. Так, мова йде про день всіх закоханих, який частіше називають Днем Святого Валентина.

В цей день ми даруємо маленькі дрібнички людям, яких кохаємо, і заново переживаємо найпрекрасніше і найсвітліше почуття. Але не в дрібничках щастя! Для нас, чоловіків, цей день дає можливість знову закохатися в свою найчарівнішу жінку, подарувати їй всю свою любов і пестощі, а також ніжно нашепотіти на вушко найніжніші слова, які не знайдеш у листівках чи інтернеті, бо линуть вони з найглибшого, найпотаємнішого куточка нашого серця.

Існує прекрасна легенда про кохання. Колись давно боги розгнівались на людей за те, що ті були надто щасливими разом, розділили їх серця і пустили блукати по світу, щоб шукали вони свою половинку. І з тих пір весь рід людський блукає по світу, і кожен шукає серце, яке притягує його як магніт, яке б’ється в унісон. Шукає свою половинку…

Напередодні цього свята, хотів би привітати всіх українських жінок з Днем кохання. Зайвими будуть слова про те, що українські жінки найвродливіші та найчарівніші – це і так всім добре відомо,  та ми чоловіки у нестримній течії життя рідко помічаємо більші ваші чесноти: чуйність, що здатна розтопити найкрижаніше чоловіче серце, та яку ви так старанно ховаєте, мов найцінніший скарб; щирість, що сяє вашою усмішкою яскравіше за все золото світу; ніжність, що мов пелюстка чарівної квітки, від дотику образ та черствості враз зів’яне.

Ви – наше щастя і журба,

Ви – наше все, і враз – нічого.

Ми з Вами в небо летимо,

Без Вас ми падаємо з нього.

Краса п’янить нас і дурманить,

Усмішка сяйвом сліпить очі,

А ніжний голос так до себе вабить

Щодня. І сниться нам щоночі.

Ви найпрекрасніше диво з усіх див світу! Вітаю вас, наші чарівні жінки!

Переглядів: 1795 | Додав: Rooney | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 1
1 kiss_valle  
1
Дуже гарне привітання! Приємно і зворушливо! Дякую, Богдане!(Знаю, що не про мене йдеться у статті, та враження особистого привітання залишилось.)і за мільйон червоних троянд спасибі тобі, Піросмані! :):):)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024